Rönnäng vann hemma mot Tibro IK

Det blev seger för Rönnäng på hemmaplan mot Tibro IK i HockeyTvåan Kvalserie södra herr, med 7–2 (3–0, 1–0, 3–2).

|
Rönnängs IK vann mot Tibro IK

Rönnäng tog ledningen efter 7.52, genom Anton Bergström framspelad av Melker Samuelsson och Carl Hermansgård.

Rönnäng ökade också ledningen till 2–0 efter 9.30, genom Pontus Karlsson på pass av Magnus Burgren.

Rönnäng ökade ledningen till 3–0 efter 14.04, genom Carl Hermansgård assisterad av Melker Samuelsson.

Efter 5.36 i andra perioden nätade Alfons Ganemyr, på pass av Karl Stenberg och Filip Pettersson-Dove och ökade ledningen för Rönnäng. Rönnäng hade övertaget även i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.54 genom Alfons Ganemyr, och gick upp till 6–0 innan Tibro IK kom tillbaka och reducerade till 6–2.

Innan matchen var över hade Rönnäng gjort hela 7–2.

Carl Hermansgård gjorde två mål för Rönnäng och totalt tre poäng och Melker Samuelsson hade tre assists.

Rönnäng har tre segrar och och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Tibro IK har fem förluster.

Med två omgångar kvar är Rönnäng på tredje plats i tabellen, och Tibro IK är på sjätte plats.

I nästa omgång har Rönnäng Lidköping borta i Ishallen Lidköping, fredag 15 april 16.00.