Rönnäng vann efter förlängning mot Töreboda

Matchen mellan Rönnäng och Töreboda i HockeyTrean Alltrean södra B slutade oavgjort efter full tid.

|
Rönnängs IK vann mot Töreboda HF

Först i förlängningen kunde Rönnäng avgöra till 4–3 (3–1, 0–1, 0–1, 1–0). Stor matchhjälte med bara 55 sekunder kvar i förlängningen blev Melker Samuelsson som stod för det avgörande målet.

– Skönt med en vinst igen, tyckte Rönnängs ledare Erik Bergström, efter matchen.

Rönnäng startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 2.11 slog Markus Larsson till assisterad av Jacob Rosqvist.

Töreboda kvitterade till 1–1 snabbt. Efter 2.36 slog August Stomberg till på pass av Markus Grönlind och Gustav Pehrson.

Rönnäng tog ledningen på nytt efter 15.27, när Niklas Andrén hittade rätt framspelad av Viggo Ganemyr och Jacob Rosqvist.

Rönnäng gjorde 3–1 efter 15.59, när Melker Samuelsson fick träff.

Efter 14.26 i andra perioden nätade Markus Grönlind, på pass av Sebastian Roos och Carl Rosén och reducerade åt Töreboda. 6.35 in i tredje perioden nätade Törebodas Christoffer Fabricius framspelad av Carl Rosén och Isak Harrysson och kvitterade för Töreboda. I förlängningen tog det 4.05 innan Rönnäng avgjorde till 4–3. Stor matchhjälte blev Melker Samuelsson, framspelad av Karl Stenberg och Carl Hermansgård.

Rönnäng har två segrar och tre förluster och 15–33 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Töreboda har fem förluster och 12–27 i målskillnad. Det här var Rönnängs femte uddamålsseger den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Rönnäng på fjärde plats i tabellen, och Töreboda är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Rönnäng är Motala. Lagen möts fredag 16 februari 19.00 i Iver-hallen.