Rönnäng utan poäng efter förlust mot Munkedal

Efter två perioder var matchen i HockeyTrean Alltrean södra B mellan hemmalaget Rönnäng och gästande Munkedal helt jämn.

|
Rönnängs IK förlorade mot Munkedals BK

I tredje var det dock Munkedal som var det starkare laget och vann matchen med 6–4 (0–1, 3–2, 3–1).

Rönnäng tog ledningen efter fyra minuters spel, genom Alexander Amores. I andra perioden var det i stället Munkedal som hade övertaget. Laget vann perioden med 2–3 och ställningen efter två perioder var 3–3.

12.07 in i tredje perioden slog Filip Ivanovic till framspelad av Bryton Wilkinson och gav laget ledningen för Munkedal.

12.35 in i perioden nätade Rönnängs Carl Hermansgård ännu en gång på pass av Melker Samuelsson och Hugo Helgeson och kvitterade för Rönnäng.

Efter 14.03 slog Ville Taskinen till framspelad av Alexander Daly-Andersson och Jonathan Fogelström och gav Munkedal ledningen.

Munkedal punkterade matchen med ett 4–6-mål med 46 sekunder kvar att spela genom Jonathan Fogelström på pass av Griffin Norton-Tibbs och Måns Gustavsson. Det fastställde slutresultatet till 4–6.

Munkedals Alexander Daly-Andersson hade tre assists och Jonathan Fogelström stod för tre poäng, varav ett mål. Carl Hermansgård gjorde två mål och totalt tre poäng för Rönnäng.

Rönnäng har två vinster och tre förluster och 15–34 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Munkedal har en vinst och fyra förluster och 18–24 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Rönnäng på fjärde plats i tabellen, och Munkedal är på femte plats.

Söndag 25 februari 16.30 spelar Rönnäng borta mot Sörhaga/Alingsås i sista omgången.