Rönnäng kvalklart efter seger mot Partille HK

Efter en bra säsong i HockeyTrean Alltrean södra A är Rönnäng nu klart för kval till Hockeytvåan. Det efter seger, 10–2 (3–0, 5–1, 2–1), på hemmaplan mot Partille HK.

|
Rönnäng vann mot Partille HK

Segern var Rönnängs sjunde på de senaste åtta matcherna, och sjätte raka segern på hemmaplan.

Rönnäng var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3–0.

Även i andra perioden var det Rönnäng som var starkast. Laget vann perioden med 5–1 och ställningen efter två perioder var 8–1.

Rönnäng gjorde dock två snabba mål i tredje perioden och gick från 8–1 till 10–1 genom mål av Magnus Burgren och Alfons Ganemyr, vilket avgjorde matchen.

Emil Wikström reducerade förvisso, men närmare än 10–2 kom inte Partille HK. Rönnäng tog därmed en stabil seger.

Rönnängs Rasmus Robertsson hade fyra assists, Magnus Burgren gjorde två mål och totalt tre poäng, Torsten Samuelsson stod för tre poäng, varav ett mål och Alfons Ganemyr gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

För Rönnäng gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Partille HK är på femte plats.

Rönnäng tar sig an Sörhaga/Alingsås i sista matchen hemma söndag 13 mars 16.00.