Rönnäng räckte inte till mot Munkedal på bortaplan i HockeyTrean Alltrean södra B.

|
Munkedals BK vann mot Rönnängs IK

Matchen på lördagen slutade 5–3 (2–1, 2–1, 1–1) till Munkedal.

Rönnäng tog ledningen efter 15 minuters spel, genom Alexander Mitsionis assisterad av Alfons Ganemyr och Erik Thuvik.

Munkedal kvitterade till 1–1 efter 15.21, när Bryton Wilkinson fick träff framspelad av Albin Thorin och Max Olsson.

Munkedal tog också ledningen efter 18.30, genom Julius Andersson på pass av Jonathan Fogelström och Alexander Daly-Andersson.

Munkedal gjorde två mål i andra perioden och gick från 2–1 till 4–1.

Rönnäng reducerade dock till 4–2 genom Niklas Andrén efter 13.13 av perioden. Efter 4.09 i tredje perioden ökade Munkedal på till 5–2 genom Jonathan Fogelström.

Melker Samuelsson reducerade förvisso, men närmare än 5–3 kom inte Rönnäng. Munkedal tog därmed en säker seger.

Munkedals Alexander Daly-Andersson stod för ett mål och två assists.

Munkedal har sex poäng och Rönnäng har åtta poäng efter fem omgångar.

I nästa omgång har Rönnäng Sörhaga/Alingsås hemma i Tjörns Ishall, söndag 21 januari 17.00.