Myggenäs utklassade Korsvägen på hemmaplan

Myggenäs dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Korsvägen i division 3 Västsvenska herr i innebandy med hela 12–4 (1–1, 3–2, 8–1).

|
Myggenäs IBK vann mot Korsvägen BBK

Segern var Myggenäs fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden var jämn. Myggenäs inledde bäst och tog ledningen genom William Sirén efter 4.01, men Korsvägen kvitterade genom Rikard Alexandersson bara en minut senare. Myggenäs var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 3–2 och ställningen efter två perioder var 4–3.

Myggenäs tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.46 genom Joel Benjaminsson, och gick upp till 9–3 innan Korsvägen svarade.

Slutresultatet blev 12–4 i Myggenäs favör.

Myggenäs Joel Benjaminsson stod för tre mål och två assists, Lukas Andersson gjorde tre mål och ett målgivande pass, Linus Sjösten hade tre assists, William Sirén gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och Oliver Hallsten gjorde tre mål. Rikard Alexandersson gjorde tre mål och spelade fram till ett mål och Christoffer Lindberg hade tre assists för Korsvägen.

Med tre omgångar kvar är Myggenäs på fjärde plats i tabellen, medan Korsvägen är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Myggenäs är Stenungsund. Lagen möts lördag 9 mars 15.00 i Stenungsund Arena. Korsvägen tar sig an Lindome hemma söndag 10 mars 20.00.