Myggenäs och Kungälv delade på poängen efter 4–4

Det blev delad pott när Myggenäs tog emot Kungälv i division 3 Västsvenska herr i innebandy. Slutresultatet skrevs till 4–4 (2–0, 0–3, 2–1).

|

Myggenäs startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 02.45 slog Linus Sjösten till framspelad av Erik Asker.

Laget ökade också ledningen till 2–0 efter 8.33, genom Erik Asker på pass av Karl Jyborn.

Kungälv gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 2–0 till ledning med 2–3. 6.11 in i tredje perioden slog Myggenäs Linus Sjösten till på nytt framspelad av Erik Asker och kvitterade för Myggenäs.

Efter 16.49 slog Erik Asker till ännu en gång på pass av Jakob Johansson och gav Myggenäs ledningen.

17.39 in i perioden nätade Kungälvs Joakim Zärnblom åter igen framspelad av David Fagerström och kvitterade för Kungälv. 4–4-målet blev matchens sista.

Erik Asker gjorde två mål för Myggenäs och spelade dessutom fram till två mål. Kungälvs Joakim Zärnblom gjorde tre mål för.

Det här betyder att Myggenäs nu ligger på sjätte plats i tabellen, och Kungälv är på femte plats.

Myggenäs tar sig an Torslanda i nästa match borta söndag 23 oktober 17.00. Kungälv möter samma dag 18.30 Lindås IBF borta.