Linus Rosqvist het när Stenungsund besegrade Lysekil

Bortalaget Stenungsund tog hem de tre poängen efter seger mot Lysekil i HockeyTrean södra A.

|
Lysekils HK Viking förlorade mot Stenungsund HF

2–5 (0–2, 1–2, 1–1) slutade tisdagens match.

Stenungsund startade matchen starkast. Laget gick upp till en 0–2-ledning genom mål av Linus Rosqvist och Daniel Lundgren innan Lysekil svarade och gjorde 2–0 genom Felix Henning. Stenungsund gjorde dock två mål i andra perioden och gick från 1–2 till 1–4, målen av Linus Rosqvist och Pontus Andrén.

Lysekil reducerade dock till 2–4 genom Felix Henning efter 20.20 av perioden. 10.23 in i tredje perioden slog Jerry Tornberg till på pass av Jakob Norén och Casper Thorbard och ökade ledningen för Stenungsund.

När lagen senast möttes, för två år sedan, blev det seger för Stenungsund med 5–4.

Nästa motstånd för Stenungsund är LN 70. Lagen möts fredag 4 oktober 19.30 i Stenungsund Arena.