Lindås IBF vann mot Myggenäs – trots underläge

Inför sista perioden var Myggenäs i ledningen med 4–2 i Häggvallsskolan. Men Lindås IBF vände och vann. Till slut blev det 6–7 i matchen i division 3 Västsvenska herr i innebandy.

|

Det var första segern för Lindås IBF, efter 3–4 mot Pixbo Wallenstam IBF i premiären.

Första perioden var jämn. Myggenäs inledde bäst och tog ledningen genom Erik Asker efter 10.41, men Lindås IBF kvitterade genom Gabriel Niklasson efter 16.22. Myggenäs hade övertaget i andra perioden. Laget gick upp till 2–1 innan Lindås IBF kvitterade.

Därefter handlade dock allt om Myggenäs och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 4–2. I tredje perioden var det Lindås IBF som var starkast. Laget vann perioden med 2–5 och matchen med 7–6.

Myggenäs Erik Asker gjorde fyra mål. Lindås IBF:s Gabriel Niklasson stod för tre poäng, varav två mål, Malte Nordlund hade tre assists och Linus Stenholdt gjorde två mål och totalt tre poäng.

Myggenäs tar sig an Kungälv i nästa match hemma lördag 15 oktober 15.00. Lindås IBF möter Göteborg City IBK borta söndag 16 oktober 17.00.