Hannes Kristiansson och Eetu Rasalahti målskyttar när Stenungsund förlorade

Stenungsund fick se sig besegrat i mötet med Hisingen på hemmaplan i HockeyTvåan södra A herr, med 2–3 (0–0, 1–2, 1–1).

|
Stenungsund förlorade mot Hisingen

– Det kändes som att vi inte var redo att spela matchen. Vi började långsamt och hade problem hela matchen att komma upp i fart. På slutet saknade vi disciplin och fick många utvisningar som de tog till fördel och vann med. Vi fokuserar på nästa serie och försöker få laget så redo som möjligt, kommenterade Stenungsunds tränare Marko Sretovic.

Roberts Stelmahers blev matchhjälte med sitt avgörande 3–2-mål 16.46 in i tredje perioden.

Första perioden blev mållös. Det var först 5.10 in i andra perioden som Stenungsund tog ledningen genom Eetu Rasalahti på pass av Owen Sobchak.

Efter 6.59 i andra perioden nätade Johnny Öberg, framspelad av Johan Zander och Karl Trogens och kvitterade för Hisingen.

David Callin gjorde dessutom 1–2 efter 15.59 framspelad av Akseli Rouhiainen och Roberts Stelmahers.

6.22 in i tredje perioden slog Stenungsunds Hannes Kristiansson till på pass av Jonathan Fogelström och kvitterade för Stenungsund.

16.46 in i perioden nätade Hisingens Roberts Stelmahers på pass av Akseli Rouhiainen och Robin Andersson och avgjorde matchen. 2–3-målet blev matchens sista.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Stenungsund slutar på sjätte plats, och Hisingen på sjunde plats.