Förlust för Stenungsund trots mål av Ellen Hedberg och Amanda Lagergréen

Stenungsund förlorade på hemmaplan i division 1 Västsvenska dam i innebandy mot Almås, med 2–6 (1–0, 1–3, 0–3).

|
Stenungsunds IBK dam förlorade mot Regnbågens IBK

– Vi börjar riktigt bra och är med i spelet. Slarvar bort ledningen i slutet av andra, sedan lyckas vi inte komma ikapp. Almås för starka idag, kommenterade Stenungsunds tränare Glenn Johansson.

Stenungsund tog ledningen efter 15 minuters spel, genom Ellen Hedberg. Efter 4.13 i andra perioden slog Victoria Heidenborg till, och kvitterade för Almås.

Stenungsunds Amanda Lagergréen gjorde 2–1 efter 13.25 framspelad av Amanda Hallberg.

Almås Dagmar Surá gjorde 2–2 efter 15.19 framspelad av Jennifer Lagerquist.

Sofia Ekdal gjorde dessutom 2–3 efter 19.03 på pass av Sally Ivarsson.

I tredje perioden var Almås starkast och gick från 2–3 till 2–6 genom mål av Dagmar Surá, Sofia Ekdal och Victoria Heidenborg och avgjorde matchen.

Almås ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Stenungsund är på elfte plats.

Stenungsund tar sig an Kungälv i nästa match hemma söndag 18 februari 17.00.