Förlust för Rönnäng i toppmötet med Sörhaga/Alingsås i HockeyTrean Alltrean södra A

Rönnäng föll i den tuffa drabbningen mot serieledande Sörhaga/Alingsås på bortaplan på söndagen. Matchen mellan de båda topplagen i HockeyTrean Alltrean södra A slutade 8–4 (2–1, 4–3, 2–0).

|
Sörhaga/Alingsås vann mot Rönnäng

I första perioden var det Sörhaga/Alingsås som var starkast. Laget vann perioden med 2–1.

Även i andra perioden var det Sörhaga/Alingsås som var starkast. Laget vann perioden med 4–3 och ställningen efter två perioder var 6–4.

Sörhaga/Alingsås fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8–4. Målen i sista perioden gjordes av Pontus Holmsten och Stepan Toritsyn.

Stepan Toritsyn gjorde två mål för Sörhaga/Alingsås och spelade dessutom fram till tre mål, Egor Ageev stod för fyra poäng, varav ett mål, Ziga Oblak gjorde två mål och totalt fyra poäng och Danil Belogortsev hade tre assists. Rönnängs Carl Hermansgård gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Melker Samuelsson hade tre assists.

Det här betyder att Rönnäng nu ligger på fjärde plats i tabellen.

Rönnäng tar sig an Partille HK i nästa match borta onsdag 2 mars 18.45.