Förlust för Rönnäng efter tapp i tredje perioden mot Sörhaga/Alingsås

Trots en stabil insats i två perioder blev det förlust för Rönnäng borta mot Sörhaga/Alingsås i HockeyTrean Alltrean södra B.

|
Sörhaga/Alingsås HK vann mot Rönnängs IK

Hemmalaget Sörhaga/Alingsås avgjorde i tredje perioden, och vann med 7–6 (1–1, 4–4, 2–1).

Segermålet för Sörhaga/Alingsås stod Ville Rosén för 14.11 in i tredje perioden.

Första perioden var jämn. Sörhaga/Alingsås inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Ville Rosén efter 2.55, men Rönnäng kvitterade genom Melker Samuelsson efter 10.08. Matchen fortsatte att vara jämn i andra perioden. Perioden slutade 4–4 och resultatet var 5–5 efter två perioders spel.

Sörhaga/Alingsås var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med 2–1 och matchen med 7–6.

Melker Samuelsson gjorde ett mål för Rönnäng och tre assist, Rasmus Robertsson stod för tre poäng, varav ett mål och Carl Hermansgård gjorde två mål och spelade fram till ett mål. Anton Hammarstrand och Deniss Kontseus gjorde ett mål och två assist var för Sörhaga/Alingsås.

Sörhaga/Alingsås har fyra segrar och en förlust och 19–17 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rönnäng har en vinst och fyra förluster och 16–37 i målskillnad.

Resultaten i sista omgången betyder att Sörhaga/Alingsås slutar på andra plats i tabellen, och Rönnäng på femte plats.