71-åriga Viveca drog vinstlotten och skrapade fram en miljon kronor. Hennes tanke är nu att dela med sig av vinsten till sina barn, samt kanske unna sig en ny bil.
71-åriga Viveca drog vinstlotten och skrapade fram en miljon kronor. Hennes tanke är nu att dela med sig av vinsten till sina barn, samt kanske unna sig en ny bil. Bild: Privat/Arkiv

71-åriga Viveca skrapade fram en miljon i direktsänd tv

Det blev en bra start på veckan för 71-åriga Viveca från Stenungsund. Via videolänk i TV4:s Nyhetsmorgon kunde tv-tittarna på tisdagsmorgonen se henne skrapa fram en miljon kronor på sin trisslott, med turnumret 33.

ANNONS
|

Det var i slutet av mars som pensionären Viveca köpte tre trisslotter online, varav den tredje visade sig vara en tv-vinst.

– Jag brukar inte köpa Trisslotter ofta, berättade hon för Svenska Spels vinnarkommunikatör Demet Assali inför skrapet i tv-rutan.

Det var förstås också därför med extra glädje hon konstaterade att hon nu lyckats komma över en av vinstlotterna med chans på allt från 100 000 till 5 miljoner kronor.

I tisdags morse var det så dags att se vad summan skulle landa på när hon via videolänk från hemmet i Stenungsund var med och valde vinnarlott i TV4:s Nyhetsmorgon. Redan på den andra rutan hon skrapade fram dök sedan beloppet en miljon kronor upp. Det var också där allt till slut landade efter att hon skrapat den sista rutan.

ANNONS

– Det känns fantastiskt. Det var en nolla mer än jag trott, utbrast Viveca glatt.

Hon har avböjt intervju med Lokaltidningen STO, men genom Demet Assali låter hon hälsa att hennes barn nu ska få en del av kakan, samt att hon eventuellt också ska unna sig en ny bil.

ANNONS