Till bevisningen i målet finns bland annat sms-konversation mellan kvinnan och den nu åtalade Orustbon.
Till bevisningen i målet finns bland annat sms-konversation mellan kvinnan och den nu åtalade Orustbon. Bild: Polisen/Anders Ylander

Polis ertappade misstänkt sexköpare med byxorna nere

Polisens spanare ska mer eller mindre uttryckligen ha ertappat mannen med byxorna neddragna. Nu åtalas Orustbon i 30-årsåldern, misstänkt för köp av sexuell tjänst.

ANNONS
|

Det var en kväll i slutet av september som polisens spanare befann sig vid en adress i Göteborg efter att ha fått reda på att tre tjejer skulle befinna sig där i syfte att sälja sex.

Under tiden som en misstänkt person i ett tidigare ärende gått ut ur porten ska sedan Orustbon ha anlänt i bil till samma adress.

”Innan han gått in går han utanför adressen och skriver på sin telefon. Han tittar på husfasaden som om att han inte varit på adressen innan och letar efter nummer till adressen. Mannen blir insläppt i aktuell lägenhet 17:20”, har polis berättat i förhör.

ANNONS

Såg naken man på knä

Samma polis ska sedan genom ett öppet fönster till lägenheten ha sett en naken manskropp som stod på knä i en säng med en person under sig. Mannen lämnade lägenheten en timme senare och konfronterats då av patrullen, misstänkt för köp av sexuell tjänst.

Till polis har en av tjejerna i lägenheten också berättat om hur hon mot betalning masserat och smekt mannens könsorgan tills han fick utlösning.

Själv nekar dock den nu åtalade Orustbon i 30-årsåldern till brott. Han erkänner visserligen att han via nätet sökt upp kvinnan och sedan ringt och stämt träff via sms.

”När jag kom var hennes kompis här inne. Så satt vi och pratade och så berätta hon om något hav o s v, sen helt plötsligt så sa hon att vi inte följer med, för jag tror hon såg er. Så då gick jag ut och så var ni här på platsen”, har mannen uppgett i förhör.

Tror inte på den åtalade

Han nekar vidare till att ha betalt kvinnan och hävdar att ingen sexuell handling utförts. På frågan vad polisen då sett genom fönstret svarar han: ”ingen aning, för det stämmer inte”.

Åklagaren tror dock inte på Orustbons berättelse och nu åtalas mannen. Till bevisningen i målet har bildbilaga av sexannons och sms-konversation även bifogats.

LÄS MER:Åtalas för barnpornografibrott – efter larm från USA

LÄS MER:Misstänkt rattfull chaufför på E6 skyller på förkylning

LÄS MER:Tonåring döms för fler sexbrott mot barn

ANNONS