Bild: Arkivfoto

Ertappades med byxorna nere – döms för köp av sexuell tjänst

Polisens spanare såg genom fönstret en naken man stå på knä över en person som låg ned i sängen. Kvinnan i sängen har för polis bekräftat att Orustbon som besökt henne varit där för att köpa sex. Själv nekar han till att någon sexuell handling utförts, men tingsrätten tror honom inte och nu döms mannen.

ANNONS
|

Det var en kväll i slutet av september som polisens spanare befann sig vid en adress i Göteborg efter att ha fått uppgifter om att det skulle försiggå misstänkt prostitution i en av lägenheterna på markplan.

De såg först en man lämna lägenheten, varefter Orustbon anlände i bil till samma adress. Genom ett fönster som stod på glänt såg sedan en av polisens spanare en naken man stå på knä över en annan naken person i sängen.

De grep Orustbon, misstänkt för köp av sexuell tjänst, när han lämnade lägenheten efter cirka en timme.

Mannen, som är i 30-årsåldern, åtalades tidigare i oktober, men nekade då i förhör till att någon sexuell tjänst utförts. Han erkänner visserligen att han tagit kontakt med tjejen via en sexannons på internet och sedan stämt träff med henne, men säger att han väl på plats känt sig obekväm och att inget sexuellt därför ska ha skett dem emellan.

ANNONS

Tingsrätten tror dock inte på hans historia, som också motbevisats av vad kvinnan han besökt berättat för polis. Orustbon döms nu enligt åtalet och ska för brottet betala 2 000 kronor i dagsböter.

LÄS MER:Stenungsundsbo hade nära 200 000 barnpornografiska filer i datorn

LÄS MER:Åtalad tonåring frias från misstankar om sexbrott

ANNONS