Fyra bilar skadade i brand på Hasselbackevägen

Under natten till måndag inkom ett larm om en bilbrand på Hasselbackevägen i Stenungsund. Väl på plats visade det sig att fyra parkerade bilar skadats i branden.

ANNONS
LocationStenungsund|
|

Det var klockan 04.13 som larmet om en bilbrand på Hasselbackevägen inkom till räddningstjänsten.

– Det är bilar som har brunnit på en parkering och vi har varit på plats och släckt av dem. Vi är klara och kommer att lämna över arbetet till polisen, säger Åsa Opperud, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.

I nuläget finns det inga uppgifter om varför bilbränderna startat. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

– Det är fyra bilar som har skadats i branden, men ingen är gripen eller misstänkt, säger Magnus Schildt, polisens vakthavande befäl i Väst, under måndagsmorgonen.

ANNONS

Två av de fyra bilarna som brann ska ha brunnit ut helt. Det finns, under måndagsmorgonen, ingen misstänkt för skadegörelsen. Brandorsaken är i nuläget okänd.

– Det är parkerade bilar utomhus som inte har börjat brinna av sig själv, men det är okänt hur branden har startat, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson.

ANNONS